https://static.pexels.com/photos/346808/pexels-photo-346808.jpeg

Canada staat bekend om haar goede en gestructureerde onderwijssysteem. Studenten die in Canada gestudeerd hebben, komen over het algemeen snel aan een baan, omdat het onderwijs in Canada zo goed bekend staat. Om deze reden willen veel studenten uit het buitenland graag stagelopen in Canada. Hier kan je immers interessante en goede opleidingen volgen én het staat mooi op je CV als je stagelopen hebt in Canada. Maar waar moet je eigenlijk op letten als je op zoek bent naar een leuke stageplaats in Canada? En wat moet je van tevoren allemaal regelen als je wil stagelopen in dit mooie land? Wij leggen het je graag uit!

 

Waar moet je op letten als je gaat stagelopen in Canada?

Als je gaat stagelopen in Canada, is het de bedoeling dat je voor langere tijd in Canada gaat verblijven. Dit kan niet zomaar. Canada is een land waarvoor je een visum nodig hebt om binnen te komen. Om langer te blijven én een opleiding te volgen voldoet een toeristenvisum echter niet altijd, en heb je soms een studentenvisum of zelfs een werkvisum Canada nodig, om een opleiding in Canada te kunnen volgen of om werkgerelateerde werkzaamheden uit te voeren in dit land. Een studentenvisum of een werkvisum moet je echter ruim van tevoren aanvragen. Hoe het aanvragen van een visum voor Canada werkt, lees je hieronder. Lees dus gauw verder voor meer informatie!

Een visum aanvragen voor Canada


Een visum voor Canada vraag je tegenwoordig niet meer aan via de ambassade, maar dit doe je simpelweg online, door een eta formulier voor Canada in te vullen. Op dit eta formulier vul je enkele gegevens over jezelf in, inclusief de reden waarom je het land wil bezoeken, de duur van je bezoek en de activiteiten die je gaat ondernemen tijdens je bezoek. Als jij het eta formulier voor Canada netjes hebt ingevuld, neemt de ambassade jouw aanvraag in behandeling en krijg je meestal na een paar dagen je visum binnen. Het aanvragen van een eta voor Canada of een visum voor Canada is dus niet zo ingewikkeld, maar is wel essentieel om te kunnen stagelopen in Canada.

Vraag je studentenvisum aan en ga op reis!


Wil jij dus graag stagelopen in Canada? Regel dan een toffe stageplek, vraag je studentenvisum voor Canada online aan en ga op pad. Het is een avontuur dat je nooit zult vergeten en waar je absoluut geen spijt van zult krijgen. Regel dus direct je studentenvisum of je werkvisum voor Canada. Wij wensen je veel plezier!