Canada is een populair vakantieland. Al jarenlang reist jong en oud af naar dit mooie land dat ten noorden van de Verenigde Staten ligt om hier natuurschoon te bewonderen, cultuur te snuiven én mooie wereldsteden te ontdekken. Canada is niet alleen leuk als je graag een grote stad wil zien of als je een specifieke plek in je hoofd hebt waar je graag naar toe wilt, maar Canada leent zich ook uitstekend als land om te backpacken. Door het hele land heen vind je de prachtigste plekken en daarom is een rondreis door Canada met een backpack op je rug een ideale manier om dit mooie land beter te leren kennen. Maar wat moet je allemaal regelen als je gaat backpacken? En waar moet je rekening mee houden als je dit land gaat bezoeken? Je leest het hieronder!

 

Backpacktips

Als je gaat backpacken, is het verstandig om tips in te slaan van mensen die al eerder aan backpacken hebben gedaan. Zij kunnen je precies vertellen welke backpack het prettigste is om met je mee te dragen, welke plekken goedkoop zijn als je op zoek bent naar een goedkoop hostel of een goedkope camping, en welke route je het beste kunt afleggen tijdens je rondreis door Canada. Je kunt dit natuurlijk ook in je eentje uitzoeken, maar door advies in te winnen van ervaren backpackers, weet je zeker dat je niets mist en dat je het allerbeste uit je rondreis haalt.

https://static.pexels.com/photos/378153/pexels-photo-378153.jpeg

Een visum aanvragen

Als je gaat backpacken door Canada, is het ook belangrijk om je visum aan te vragen. Voor een rondreis vraag je een toeristenvisum aan. Met een toeristenvisum Canada krijg je 180 dagen toegang tot het land. Je kunt ook overwegen om een studentenvisum aan te vragen. Het aanvragen van een visum voor Canada deed je vroeger via de ambassade, maar dit kan gelukkig tegenwoordig online. Door een eta formulier voor Canada in te vullen, vraag je online een visum voor Canada aan. Het aanvragen van een eta voor Canada is hiermee heel eenvoudig gemaakt. De kosten voor het aanvragen van een visum voor Canada zijn slechts €19,95. Hoewel dit geen hoge kosten zijn, is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat deze kosten bovenop je andere reiskosten komen, zoals je vliegkosten en de kosten voor verblijf en eten als je eenmaal in Canada bent.


Wees goed voorbereid

Ben jij klaar voor de vakantie van je leven en ga je heerlijk genieten van het backpacken in Canada? Bereid je dan goed voor door advies en tips in te winnen van ervaren backpackers en vraag een visum voor Canada om te backpacken aan via een eta formulier, zodat je het land in kunt en zodat je kunt genieten van al het moois dat Canada jou te bieden heeft.